Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2018 00:05

12-річна дівчина допомогла канібалу розчленувати жертву

11 жовтня суд Ленінградської області Росії висунув звинувачення 22-річному Аркадієві Зверєву з Алтайського краю. Він разом із поплічницею Валерією, 12 років, убив, розчленував і з'їв 21-річного Олександра Поповича.

Дівчина втекла з дому в Краснодарському краї до російського міста Сочі наприкінці вересня. Мати — повія, тому росла сама по собі, розповідає правоохоронцям. Зізналася у канібалізмі. Поплічника називає "тваринкою". У справі проходить як свідок — кримінальна відповідальність у Росії настає з 14 років.

У Сочі познайомилася з Аркадієм. Мали статеві стосунки. Разом приїхали до Петербурга. Жили на вулиці, доки не познайомилися із жителем сусіднього селища Новінка Олександром. Той запросив пару до себе. В ніч з 2 на 3 жовтня між чоловіками сталася сварка. Господар нібито образив Валерію. Вона погрожувала йому ножем. Потім Аркадій кілька разів увігнав лезо у горло й тіло жертви. Труп розчленували й випотрошили. Мозок з'їли сирим, а легені й серце смажили на пательні.

Вранці Аркадій і Валерія спробували підпалити будинок і втекти через вік­но. Їх помітив сусід. Голову Олександра правоохоронці знайшли в печі. Підозрюваних затримали на місцевій залізничній станції. Здійснили вбивство, бо не мали чого їсти, розповіли вони на суді. У Валерії лікарі діагностували ознаки шизофренії.

Убивці відтворили сцену з фільму "Канібал" Мануеля Мартіна Куенки. Він розповідає про канібала-кравця, який убиває жінок.

У рідному селищі Аркадій також мав зв'язки з неповнолітньою. Дівчина викинулася з вікна.

Зараз ви читаєте новину «12-річна дівчина допомогла канібалу розчленувати жертву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути