субота, 07 квітня 2018 06:06

Жінка судиться з лікарем, бо він виявився її батьком

37-річна Келлі Раулетт із американського штату Вашингтон подала позов на лікаря із центра штучного запліднення. Чоловік потай використав власну сперму, аби запліднити її матір.

Автор: Daily Mail
  Лікар Джераль Мортімен таємно запліднив пацієнтку своєю спермою майже 38 років тому. Тепер дівчинка, яка народилася, судиться з ним через цей випадко
Лікар Джераль Мортімен таємно запліднив пацієнтку своєю спермою майже 38 років тому. Тепер дівчинка, яка народилася, судиться з ним через цей випадко

Жінка знайшла свого батька завдяки сайту Ancestry.com. На ньому можливо здійснювати пошук за результатами ДНК. Ним виявився колишній лікар-акушер Джеральд Мортімер , який мешкає за 800 км. Пізніше з'ясувалося, що він зловживав своїм становищем, розповідає Daily Mail.

Батьки розповіли Келлі, що лікувалися у Мортімера від безпліддя, коли мешкали у штаті Айдахо. Обоє мали проблеми, які не дозволяли завагітніти природним шляхом. Лікар порадив парі скористатися сумішшю чоловічих статевих клітин члена подружжя та анонімного донора.

Пара просила знайти донора з вищою освітою, коричневим волоссям, блакитними очима і зростом понад 1,8 м. Мортімер використав власну сперму. Він не відповідав критеріям, але стверджував, що знайшов кандидата, який підходить. Процедура вийшла успішною, на світ з'явилася дівчинка.

Лікар, скоріше за все, знав, що батьком є він, припустили у суді. Продовжував консультувати родину. Таким чином підтримував контакт з донькою. Коли вони переїхали до Вашингтона, Мортімер плакав, йдеться у судових документах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 29-річна незаймана розповіла, як змогла завагітніти

21-річна Кіанні Арройо із американського міста Орландо протягом 5 років знайшла 40 братів та сестер. Жінка народилася в результаті штучного заплідненння. Знайшла родичів від того ж донора сперми у США, Канаді, Австралії та Новій Зеландії. Мати чесно розповіла Кіанні про те, як вона з'явилася. Жінка говорить, що завжди мріяла знайти когось із родичів. Як тільки стала достатньо дорослою, аби отримувати доступ до інформації, почала пошуки.

Зараз ви читаєте новину «Жінка судиться з лікарем, бо він виявився її батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути