вівторок, 07 квітня 2020 10:59

У Росії регіони не хочуть пускати до себе москвичів

У Росії регіони не хочуть пускати до себе москвичів
Якщо Чечня відгородилась від Росії в цілому, то всередині від конкретно МОскви починають ізолюватися інші регіони. На фото - прем'єр-міністр Михайло Мішустін, Reuters.

Деякі регіони Росії обмежили в'їзд москвичів на власні території і вимагають від них проходження двотижневого карантину.

Скоро багато регіонів Росії "відгородяться" від Москви, пише блогер Ілля Варламов. Вже почалися проблеми на кордонах деяких інших областей: не пускають машини з інших регіонів. Він припустив також повне обмеження авіаперельотів між регіонами - і з Москвою зокрема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві за порушення карантину затримали чоловіка, який гуляв із собакою

Наприклад, відсьогодні Томськ, Красноярськ і Норильськ вимагають від москвичів, якщо ті бажають потрапити в зазначені регіони, проходити двотижневий карантин. Інакше не пускають.

Але найголовніше, що ці заходи запізнілі тижні на 2. Протягом цього часу додому поверталися всі, хто втратив у Москві роботу, привозячи коронавірус. Москва стала епіцентром хвороби. Водночас у РФ є області, де практично немає або навіть зовсім немає Covid-19.

Один із перших закрив кордони глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров. Він відмовився їх відкривати на вимогу прем'єр-міністра Михайла Мішустіна. Той у відповідь закликав регіони не перевищувати повноважень.

Зараз ви читаєте новину «У Росії регіони не хочуть пускати до себе москвичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути