Ексклюзиви
неділя, 08 грудня 2019 15:35

Віце-президент США не хоче розкривати розмову з Зеленським

Віце-президент США не хоче розкривати розмову з Зеленським
Віце-президент США Майк Пенс. Фото: REUTERS

Віце-президент США Майк Пенс відмовився розкривати зміст своєї розмови з Володимиром Зеленським, яка відбулась 18 вересня. Запит надійшов від голови розвідки Палати представників Адама Шиффа.

"Оскільки Адам Шифф продовжує діяти приховано, канцелярія віце-президента навіть не знає, що саме він хоче розсекретити. Це просто ще один доказ того, що цей паскудний комітет проводить фіктивне розслідування", - заявила прес-секретар Пенса Кеті Волдман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США не вірять в успіх "нормандських переговорів"

Розмовою українського гаранта і американського чиновника зацікавились після дачі показань помічниці віце-президента Дженніфер Вільямс. Додаткові свідчення могли б допомогти Конгресу знайти більше доказів неправомірних дій керівництва держави, що важливі у процесі імпічменту.

Раніше Пенс заявляв, що у нього немає ніяких заперечень щодо оприлюднення додаткових подробиць його телефонної розмови із Зеленським.

Нещодавно особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані заявив, що має докази причетності колишнього американського віце-президента Джозефа Байдена до корупції в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Віце-президент США не хоче розкривати розмову з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути