Ексклюзиви
пʼятниця, 19 січня 2018 14:23

В Африці мертва жінка народила немовля

В Африці мертва жінка народила немовля
Тіло жінки та мертвої дитини піддали кремації в одній труні. Фото: knews.kg

У Південній Африці 33-річна жінка через 10 днів після смерті народила немовля. Дитина також виявилася мертвою.

Африканка несподівано почала скаржитися на важкість дихання і задишку, повідомляє Daily Mail. Через деякий час - померла. Сім'я віддала її тіло до агентства поховань. За день до поховання у жінки між ногами співробітники ритуальної служби знайшли дитину, яка також була мертвою.

Медичні експерти регіону вважають, що викид плоду міг статися через розслаблення м'язів. А також бактеріальні процеси в організмі мертвої жінки.

У керівництві ритуальної служби заявили: "Дитина була мертва. Ми були настільки шоковані і налякані, що навіть не встигли визначити стать дитини. Ми займаємося цією справою понад 20 років і ніколи не чули про померлу жінку, яка народжує".

Для сім'ї жінки цей інцидент став ще більшим потрясінням. Її мама сказала: "По-перше, я була у розпачі після передчасної смерті моєї дочки, і тепер я шокована від життя ще більше, бо дізналася, що вона народила через 10 днів після власної смерті. Що це? Боже, будь ласка, прийди і допоможи знайти рішення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло новонародженої дитини батьки сховали у морозилці

Тіло жінки та мертвої дитини піддали кремації в одній труні.

У туалеті літака у міжнародному аеропорті Джакарти, Індонезія знайшли мертве немовля в пакеті. Його матір, 37-річну заробітчанку затримали після прильоту з Бангкока, повідомляє AFP. "Вона мала нездоровий вигляд, тому її не могли допитати без огляду медиків. Зараз вона у медичній службі аеропорту", - повідомили в поліції.

Зараз ви читаєте новину «В Африці мертва жінка народила немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути