Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2018 13:34

Українець до смерті побив чоловіка за слово "хохол"

Українець до смерті побив чоловіка за слово "хохол"
В обвинувальному висновку стверджується, що приводом для конфлікту стало образливе слово "хохол". Фото:zik.ua

В Ізраїлі у суді Центрального округу Лод (Ізраїль) пред'явили звинувачення у справі 21-річного громадянина України Дмитра Тікляна.

Йому інкримінують ненавмисне вбивство 43-річного громадянина Республіки Молдова Олексія Гунти. Про це пишуть "Вести".

В обвинувальному висновку стверджується, що приводом для конфлікту стало образливе слово "хохол", яке вимовив Гунт до Тікляна. У відповідь обвинувачений почав наносити кривдникові удари кулаком по голові. Спроби перехожих розняти опонентів були марними. Один з ударів був настільки сильним, що Гунта впав на бруківку і отримав важку черепно-мозкову травму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік до смерті побив безпритульного на очах у дітей і дружини

Інцидент стався вранці 26 травня біля бару на вулиці Гутман в Петах-Тіква. Олексія Гунту виявили непритомним на тротуарі біля входу в бар. Бригада швидкої допомоги доставила потерпілого в міську лікарню "Бейлінсон".

Коли Гунта привезли, він опритомнів. Однак потім його стан почав стрімко погіршуватися, і через 3 дні він помер. Лікарі одразу запідозрили, що чоловіка побили, тому повідомили про інцидент поліцію.

Відео з камер спостереження передали співробітникам відділу технологічної розвідки. Через 2 дні після нападу Тікляна затримали в Хід ха-Шароні. З'ясували, що він українець за національністю, проживає в Ізраїлі з лютого 2018 року і вважає себе біженцем. Тіклян знімає квартиру в Рамат-Гані і заробляє на життя ремонтними роботами.

Тікляна звинувачують не тільки в ненавмисному вбивстві, а й в спробі перешкодити ходу слідства. Це звинувачення ґрунтується на свідченнях одного зі свідків інциденту в Петах-Тіква про розмову з обвинуваченим. За словами свідка, Тіклян сказав йому: "Якщо будуть про це питати, то ти зі мною незнайомий, а я тебе не знаю, зрозумів?"

Життю 52-річного жителя Тернопільщини, якого 3 травня жорстоко побили у населеному пункті Глоскув під Варшавою, нічого не загрожує.Чоловік отямився після успішної операції, але поки що не говорить.

Зараз ви читаєте новину «Українець до смерті побив чоловіка за слово "хохол"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути