четвер, 09 липня 2020 12:59

Убивця забив лікарку і її доньок молотком

Убивця забив лікарку і її доньок молотком
Майкл Стоун кричить на виході з апеляційного суду у січні 2005-го. У той день він програв апеляцію ФОТО: Getty Images

На лікарку 45-річну Лін Рассел, її двох доньок і собаку Люсі напали 9 липня 1996-го.

Родина поверталася з плавання до себе додому у Ноттінгтон, Велика Британія. Нападник з молотком примусив їх зайти в ліс. Там зав'язав очі їхнім порваним рушником. Тоді почав бити жінку і дівчат по голові. Вижила тільки 9-річна Джозі. Після операції на черепі їй довелося заново вчитись говорити. Лікарі видалили частину кістки і мозкової тканини. 6-річна Меган загинула.

Наступного року арештували Майкла Стоуна. Того вже звинувачували у пограбуваннях і вживанні наркотиків. Чоловік мав психічний розлад. Коли його запитали, де був у день убивства, відповів, що не може згадати, бо це було давно. Зізнався, що точно був у той час під дією наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зарубав співмешканку сина, бо не пускала його в хату

Проти Стоуна свідчили кілька людей. Один заявив, що вітчим бив його молотком. Співкамерники розповідали, що Стоун кілька разів ділився деталями злочину. Його друзі розповіли, 10 липня зранку він прийшов до них у закривавленому одязі.

23 жовтня 1998-го 38-річного Майкла визнали винним. Засудили до 3 довічних ув'язнень. Одразу ж один із співкамерників відкликав свої свідчення. Справу відправили на повторний розгляд. За 3 роки знову визнали винним. В інтернеті є кілька сайтів, де спілкуються ті, хто вважає Стоуна невинним.

На Рівненщині знайшли вбитим 79-річного Ігнатія Кирильчука із села Бармаки Рівненського району. Він був у розшуку від 15 червня. Тіло виявили закопаним у кукурудзяному полі вчора, 7 липня, неподалік гаражного кооперативу, де в одному з приміщень останнім часом жив чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Убивця забив лікарку і її доньок молотком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути