Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 07:00

У США хочуть дозволити вчителям носити зброю в школу

У США хочуть дозволити вчителям носити зброю в школу
У школах США збираються створити загони озброєних вчителів. Фото: Патріоти України

Колишній спікер Палати представників Конгресу США, прихильник президента США Дональда Трампа Ньют Гінгріч заявив, що єдиним варіантом попередження масових розстрілів в американських школах є озброєння викладачів та інших співробітників школи і надання їм необхідної підготовки.

Про це Гінгріч заявив в ефірі американського каналу Fox, пише "Голос Америки".

"Я вважаю, що єдиним довгостроковим рішенням, в залежності від розміру школи, мати мінімум по 6-8 викладачів та адміністраторів, які знають як використовувати вогнепальну зброю, мають дозволу на приховування носіння зброї і готові захищати дітей", - сказав Гінгріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські тролі розпалюють тему зброї у США після трагедії у Флориді - ЗМІ

Гінгріч також назвав нереалістичними плани запобігання повторення розстрілів в школах за рахунок обмеження обігу зброї, заявивши, що вони рівні роззброєння цілої країни. Він також заявив, що саме той факт, що в школах заборонено носіння або зберігання зброї робить їх беззахисними мішенями для зловмисників. При цьому він погодився з вимогами щодо посилення попередньої перевірки бажаючих придбати вогнепальну зброю.

Чоловік у Флориді вчинив стрілянину в школі: 17 убитих, щонайменше 20 поранених. Підозрюваний у стрільбі в школі у Флориді визнав провину. Адвокат назвав 19-річного Ніколаса Круза "глибоко засмученою, емоційно зламаною" молодою людиною, яка все своє життя бореться з психічними захворюваннями.

Зараз ви читаєте новину «У США хочуть дозволити вчителям носити зброю в школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути