четвер, 26 березня 2020 13:33

У кімнаті тортур убивця утримував трьох жінок

У кімнаті тортур убивця утримував трьох жінок
Гері Хайднік. Фото: allthatsinteresting

Поліція знайшла трьох виснажених голих жінок, прикутих ланцюгами до каналізаційної труби, у кімнаті тортур у підвалі будинку Гері Хайдніка в американській Філадельфії 26 березня 1987-го. Четвертій жінці Жозефіні Рівері вдалося втекти. Вона зателефонувала 911.

Хайднік лікувався у психіатричній лікарні. Його судили за сексуальні напади. Чоловікові вдалося успішно вкласти гроші. Щоб уникнути сплати податків, оголосив себе єпископом власної церкви. На в'їзді до будинку висіла табличка "Об'єднана церква міністерства Божого". Купив собі автомобіль Rolls-Royce. Стіни однієї кімнати цілком заклеїв доларами. 1986-го вирішив створити власний гарем. Тоді почав викрадати жінок на вулицях Філадельфії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 39 людей укоротили собі віку

У підвалі утримував шістьох жертв. Поки ґвалтував одну і знущався з неї, інші мали дивитися. Одну жінку примусив залізти у ванну з водою, тоді кинув туди оголений електричний дріт. Іншу заморив голодом до смерті. В іще однієї повідрубував кінцівки, приготував їх і змусив решту їсти їх.

Попри психіатричні відхилення Хайдніка визнали осудним і засудили до смертної кари 1 липня 1988-го. Стратили 6 липня 1999-го.

Частини цієї історії використали у фільмі "Мовчання ягнят".

Зараз ви читаєте новину «У кімнаті тортур убивця утримував трьох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути