понеділок, 04 грудня 2017 13:04

Трампові сказали притримати свій Twitter

Трампові сказали притримати свій Twitter
Трампа попросили тримати Twitter на замку

Американська сенаторка закликала Дональда Трампа бути обережним у своїх висловлюваннях в Twitter на час розслідування втручання Росії у президентські вибори.

Політик вважає, що висловлювання американського президента можуть мати вплив на розслідування справи його колишнього помічника Майкла Фліна, повідомляє Reuters

Сенаторка Ліндсі Грем заявила, що твітування Трампа може бути небезпечним:

"Триває кримінальне розслідування. Ви постите твіти і коментарі відносно кримінального провадження на свій страх і ризик", - сказала вона

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США з Росією домовлялися про зняття санкцій

Трамп почав активно критикувати ФБР після арешту його радника національної безпеки Майкла Фліна і звинувачення його у брехні. Президент заявив, що після арешту репутація "федералів" розірвана "на шматки".

1 грудня Флінн зізнався, що таки брехав слідчим. Пообіцяв Роберту Мюллеру, який розслідує можливе втручання Росії в американські вибори, повне сприяння слідству.

Колишній голова ФБР Джейм Комі заявив під присягою, що Трамп тиснув на нього і вимагав припинити розслідування відносно Флінна.

Трамп у своєму Twitter повідомив, що такого не було. Пізніше твітнув: "Я мав звільнити генерала Флінна, бо він брехав віце-презеденту та ФБР".

Прокурори намагаються виявити, коли саме Трамп дізнався про брехню помічника — до чи після початку розслідування. Якщо підтвердиться, що Трамп покривав свого колишнього радника, президента звинуватять у перешкоджанні правосуддю.

Майкл Флінн отримав загалом понад $56 тис. від російських компаній — RT та дочірньої компанії "Лабораторії Касперського" Kaspersky Government Security Solutions, Inc.

Зараз ви читаєте новину «Трампові сказали притримати свій Twitter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути