Ексклюзиви
середа, 23 травня 2018 14:59

Трамп знайшов спосіб їсти бургери під час дієти

  Дональд Трамп замовляє гамбургером з "половиною булочки". Фото: game2day
Дональд Трамп замовляє гамбургером з "половиною булочки". Фото: game2day

Президент США Дональд Трамп був змушений тимчасово відмовитися від бургерів через дієту. Головний лікар Білого дому виявив у нього ознаки початку ожиріння і порадив вживати менше жирів і вуглеводів і більше займатися спортом. Але Трамп придумав, як можна їсти бургери під час дієти.

Американський президент почав їсти бургери з половиною булочки. Таким чином він піклується про своє здоров'я, пише The Independent.

Юрист президента Руді Джуліані розповів журналістам, що коли він обідав з Трампом в гольф-клубі, той замовив бургер із просмаженою котлетою - well-done - і з половиною булки.

Дієтолог Нікола Ладлема-Рейн зазначила, що вибір страви "не можна назвати здоровим", але підтвердила, що Трамп так намагається скоротити споживання калорій і вуглеводів. На її думку, Трампу варто було б відмовитися від червоного м'яса і перейти на сендвічі з цільнозернового хліба з куркою і салатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США виготовили пам'ятну монету з Трампом і Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп відвідав свою дружину Меланію, якій зробили операцію на нирках у Національному військовому медичному центрі Волтера Ріда неподалік Вашингтона. Меланію Трамп 14 травня госпіталізували. У неї виявили доброякісну пухлину в нирках.

Зараз ви читаєте новину «Трамп знайшов спосіб їсти бургери під час дієти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути