середа, 21 жовтня 2020 07:27

Трамп має рахунок у Китаї - ЗМІ

Трамп має рахунок у Китаї - ЗМІ
Амеиканський президент Дональд Трамп має банківський рахунок у Китаї. При цьому він є противником торгівлі США з Китаєм і всіляко наполягає на санкціях проти КНР. Фото: Reuters

Амеиканський президент Дональд Трамп має банківський рахунок у Китаї. Він контролюється компанією Trump International Hotels Management LLC, яка заплатила понад $188 тис. податків в Китаї з 2013 по 2015 рік.

Трамп також має банківські рахунки в Великій Британії та Ірландії. Про це заявила газета The New York Times.

Зазначається, що рахунки американського президента в іноземних банках оформлені на юридичних осіб, через це вони не фігурують в публічних фінансових звітностях глави Білого дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Достатньо!" США вводять санкції проти китайських IT-компаній

Компанія відкрила рахунок в китайському банку, що має офіси в Сполучених Штатах Америки, щоб платити місцеві податки, пов'язані з можливістю ведення бізнесу там, запевняє юрист Trump Organization Алан Гартен. Рахунок був відкритий після того, як Trump Organization відкрила офіс в Китаї для вивчення потенціалу готельних угод.

"Ніяких угод або інших ділових операцій ніколи не здійснювалося, і з 2015 року офіс залишався бездіяльним", — запевняє Гартен.

Дональд Трамп є противником торгівлі США з Китаєм і всіляко наполягає на санкціях проти КНР. Трамп також заявив, що розглядає можливість розірвання політичних відносин із Китаєм.

Зараз ви читаєте новину «Трамп має рахунок у Китаї - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути