Ексклюзиви
вівторок, 15 жовтня 2019 18:23

Співачка Корольова звернулася до Зеленського з проханням

Співачка Корольова звернулася до Зеленського з проханням
Співачка Наталя Корольова просить дозволити їй в'їзд в Україну. Фото: Ivona

Співачка Наталя Корольова звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням дозволити їй в'їзд в Україну.

Артистка поскаржилася, що через заборону вона не може відвідати могилу своєї бабці. Корольова вважає, що звинувачення, на основі якого ввели заборону, - абсурдне і безглузде. Відповідний пост вона розмістила в Instagram.

"Звинувачення, яке виніс мені суд 3 роки назад, спираючись тільки на брехливу статтю в інтернеті проплаченого важко навіть його назвати "журналіста", і тиск сімейної парочки кровожерливих депутатів з отруйним слиновиділенням, які кричать "Ганьба Запроданці", виглядає абсурдно і безглуздо", - зазначила Корольова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник потрапив до бази "Миротворця"

Співачка написала лист президенту з проханням скасувати заборону на в'їзд.

"…Три роки пролетіли... за цей час багато що змінилося в Україні, і я вірю і сподіваюся, що в кращу сторону! До влади прийшли молоді і порядні з тверезим поглядом на життя люди! Я направила лист на ім'я президента України Володимира Зеленського з проханням скасувати цю сфабриковану справу і дозволити мені в'їзд на мою історичну Батьківщину", - заявила Корольова.

Наташа Корольова народилася в Києві. У 17 років переїхала до Москви. Там влаштувала своє життя і кар'єру співачки. Рівно три роки тому їй заборонили з'являтися на території України протягом 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Корольова звернулася до Зеленського з проханням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути