субота, 25 вересня 2021 06:05

Салон краси змусять заплатити $271 тис. за неправильною стрижку

Салон краси змусять заплатити $271 тис. за неправильною стрижку
Модель втратила роботу і мала психічний розлад через стрижки. Ілюстративне фото / Getty Images

Суд у справах споживачів в Індії зобов'язав салон краси заплатити $271 тис. в якості компенсації збитку моделі за неправильну стрижку.

У рішенні пояснюється, що через довге волосся жінка раніше працювала в фірмах з виробництва товарів для волосся. Але салон занадто коротко постриг, всупереч вказівкам, що завдало величезних збитків. Про це пише ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ушкоджене волосся можна відновити - рецепт процедури

Салон, який є частиною відомої мережі готелів в Делі, й може оскаржити вирок. Але ще не оскаржив.

"Національна комісія з вирішення споживчих спорів" заявила, що модель втратила "очікувані замовлення і понесла величезні втрати грошей, що повністю змінило її спосіб життя, і зруйнувало мрію стати топ-моделлю".

"Вона пережила серйозний психічний зрив і травму через недбалість при стрижці і не могла відновити роботу. Зрештою, втратила роботу", - наголошується в повідомленні.

Модель вирушила в готель в 2018 році, щоб постригтися, і дала персоналу конкретні інструкції про те, який спосіб їй потрібен. Але перукар обрізав занадто багато волосся, "залишивши тільки 10 см від верхівки", згідно з судовими документами.

Коли вона поскаржилася на салон, їй запропонували безкоштовне лікування волосся. Жінка повідомила суду, що лікування було "сумнівним і привело тільки до пошкодження волосся".

"Вона також втратила дохід через психічний розлад після стрижки і цього болісного лікування волосся. Її за це звільнили", - заявив суддя.

Найпопулярніші зачіски в цьому сезоні показала стиліст Самаль Сан. Серед них - чубчик. Кучерики - зачіска сезону, їх можна зробити самостійно. Довге доглянуте волосся - завжди тренд, і в його власниць немає потреби стригтися, щоб виглядати модно.

Зараз ви читаєте новину «Салон краси змусять заплатити $271 тис. за неправильною стрижку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути