Ексклюзиви
субота, 27 січня 2018 16:26

Росія може влаштувати диверсію, яка спричинить тисячі смертей – міністр оборони Британії

Росія може влаштувати диверсію, яка спричинить тисячі смертей – міністр оборони Британії
На думку Вільямсона, Росія може реалізувати свої плани за допомогою кібератаки, підводної атаки і навіть запуску керованої ракети.

Росія може стати причиною загибелі "тисяч і тисяч, і тисяч" британців, атакувавши енергетичну систему країни. Про це заявив британський міністр оборони Гевін Вільямсон в інтерв'ю Daily Telegraph.

На думку Вільямсона, Росія цікавиться системами подачі енергії з континенту. Підводні кабелі подачі електрики та газу забезпечують енергією три мільйони домоволодінь країни.

"Росіяни не будуть висаджуватися у Південній затоці в Скарборо і біля пляжу Брайтона. Вони зараз думають про те, як завдати максимальної шкоди Великій Британії. Якщо завдати удар по економіці, зруйнувати інфраструктуру, то це призведе до багатьох тисяч жертв. І в цьому випадку країна може поринути в хаос", - зазначає пан Вільямсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великобританія будує антиросійський радар

За його словами, у розпорядженні британських військових є фотографії підозрілої розвідувальної активності росіян поряд із британськими електростанціями.

На думку Вільямсона, Росія може реалізувати свої плани за допомогою кібератаки, підводної атаки і навіть запуску керованої ракети.

Днями начальник Генерального штабу Великої Британії генерал сер Ніколас Картер висловив побоювання, що Британія не зможе протистояти військовій загрозі з боку Росії.

Протягом останніх п'яти років.військові літаки Великобританії 69 разів піднімалися в повітря по тривозі.

Зараз ви читаєте новину «Росія може влаштувати диверсію, яка спричинить тисячі смертей – міністр оборони Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути