Ексклюзиви
неділя, 21 жовтня 2018 12:43

Росія пригрозила військовими діями США

Росія пригрозила військовими діями США
МЗС Росії попередило про заходи у відповідь після заяв США про вихід з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Фото - Дзеркало тижня

Міністерство закордонних справ Росії попередило про заходи у відповідь після заяв США про вихід з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Про це розповів заступник голови російського зовнішньополітичного відомства Сергій Рябков.

Він зазначив, що Америка діє незграбно і грубо, в односторонньому порядку виходячи з міжнародних угод - від ядерної угоди по Ірану до Всесвітнього поштового союзу. І такі приклади множаться.

"Неодноразово говорилося з російської сторони, що ніяких підстав для звинувачень у тому, що Росія нібито порушує цей договір, у американців немає. Тоді нам нічого не залишиться, крім як вживати відповідних заходів, в тому числі військово-технічного характеру. Але не хотілося б до цього доводити", - сказав дипломат, передає "Риа Новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відреагувала на заяву Трампа про розірвання ракетного договору

За його словами, такого роду політика США "викликає дедалі більше неприйняття у багатьох країнах і широких колах міжнародної громадськості".

Глава американської держави Дональд Трамп заявив, що США виходять з договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД) з Росією. За словами Трампа, Росія порушила угоду.

Зараз ви читаєте новину «Росія пригрозила військовими діями США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути