середа, 20 грудня 2017 08:21

Розповіли про справжнє ставлення Трампа до Росії

Розповіли про справжнє ставлення Трампа до Росії
Трамп гранично ясний щодо його позиції по РФ. Фото: 112.ua

Оновлена редакція Стратегії національної безпеки Сполучених Штатів Америки показала справжнє ставлення Дональда Трампа, президента США, до Російської Федерації.

Як повідомляє "Обозреватель", про це на брифінгу заявила Сара Сандерс, прес-секретар Білого дому: "Послухайте, президент кілька разів говорив про Росію і своє ставлення. Політика і стратегія, викладені в цьому дуже докладному документі, були сформульовані президентом, і він відображає його думку".

Сандерс підкреслила, що Трамп гранично ясний щодо його позиції по РФ: "Ми були жорсткими стосовно Росії, ми ввели санкції відносно Росії, ми імпортуємо енергоресурси і надаємо на них сильний вплив. Президент не проявляє м'якість в цьому процесі".

Вона переконана, що в Стратегію національної безпеки США включені важливі речі, які є демонстрацією поглядів адміністрації Трампа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп має найнижчий рейтинг серед всіх президентів США

5 американських сенаторів закликають президента Дональда Трампа піти у відставку через звинувачення в минулих сексуальних домаганнях. Проти Трампа виступили Кірстен Джілібрінд, Берні Сандерс, Джефф Мерклі, Рон Вайден і Корі Букер. У 2016 Трамп хизувався своїми жінками під час інтерв'ю в програмі "Доступ до Голлівуду" ("Access Hollywood"). Після цього його в домаганнях звинуватили більше 10 жінок.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про справжнє ставлення Трампа до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути