Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2018 11:06

Психолог розповів, на кого зі світових тиранів схожий Путін

Психолог розповів, на кого зі світових тиранів схожий Путін
Путін не має лідерських якостей і вигадав зовнішнього ворога. Фото depo.ua

Президент Росії Володимир Путін є типовим представником концепції російських лідерів.

"Якщо ми розглянемо російську історію останніх 100 років, то Володимир Путін дуже чітко вписується в рядок таких політиків, як Ленін, Сталін, той же Хрущов. Ленін – гаркавий, плюгавий і маленький чоловічок. Сталін – косорукий, кривоногий грузин невисокого зросту. Ленін, звичайно ж, володів хорошими ораторськими здібностями, а Сталін як оратор був повний нуль. Хрущов – плюгавий товстенький коротун, ні харизми, ні впливу, нічого. Але в певний момент якась сила висуває цих людей на перші позиції, вони влаштовуються там і починають керувати державою", - впевнений психолог і експерт з питань невербальної комунікації Валентин Кім.

За словами експерта, Путіна навряд чи можна назвати людиною, якій притаманні лідерські якості.

"Його не можна назвати харизматичним лідером. Та й взагалі складно назвати лідером. Володимир Путін не підходить під формат як європейського, так і азіатського лідера. Європейський формат – це дуже розумна людина, яка довго вибудовує кар'єру, а азіатський – це кочівник, завойовник. Президент Росії не проявляє харизми: він невисокий на зріст, лисуватий і мимрить. У нього були якісь захоплення дзюдо, але, по-моєму, вони проявилися на парочці фотографій і відео, не більше. Його не можна назвати спортивним товаришем, хоча, звичайно ж, він регулярно демонструє непогану для свого віку форму. Тим не менш це не альфа-самець. У нього немає проявів, які показують, що він постійно завойовує перше місце. Його просто ставлять на постамент, і він там непогано стоїть".



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіну потрібна переможна війна

Очільник Білого дому Дональд Трамп заявив, що не зніме санкції з Росії, якщо вони не підуть на переговори щодо України та Сирії.

Зараз ви читаєте новину «Психолог розповів, на кого зі світових тиранів схожий Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути