Ексклюзиви
неділя, 13 червня 2021 23:10

Лякаюча знахідка: під будинком пенсіонера виявили останки 17 людей

Лякаюча знахідка: під будинком пенсіонера виявили останки 17 людей
Повне ім'я злочинця не розкривається. Фото: Reuters

Недалеко від Мехіко співробітники правоохоронних органів виявили близько 3 800 кісткових фрагментів, які, як передбачається, належали як мінімум 17 людям. Лякаючу знахідку зробили під будинком колишнього м'ясника, якого підозрюють у серії жорстоких вбивств. Про це повідомляє ABC News.

На думку судмедекспертів, кількість кісткових фрагментів, знайдених під бетонною підлогою, може вказувати на те, що маніяк розрубав убитих на дрібні шматочки. Такий спосіб позбавлення від доказів може пояснюватися тим, що 72-річний серійний вбивця на ім'я Андрес в минулому був м'ясником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли масове поховання рабів - фото вражають

Повне ім'я злочинця не розкривається. Пенсіонера затримали за підозрою у вбивстві 34-річної дружини поліцейського, яку розчленували. Труп жінки виявили в будинку підозрюваного.

Розкопки на території будинку ведуться з 17 травня. Тепер слідчі планують вивчити землю ще під кількома кімнатами будинку, де також виявили посвідчення особи та інші речі зниклих кілька років тому людей.

Прокуратура Польщі розслідує нещодавно виявлене місце масових поховань в районі колишнього німецько-фашистського табору смерті Аушвіц у місті Освенцім на півдні країни.

Зараз ви читаєте новину «Лякаюча знахідка: під будинком пенсіонера виявили останки 17 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути