Ексклюзиви
субота, 18 серпня 2018 17:52

Прикував себе до дівчини і впав з даху - скоїв самогубство син російського депутата

Прикував себе до дівчини і впав з даху - скоїв самогубство син російського депутата
Поліція знімає Романа з ліхтаря під час мітинга Олексія Навального 2017 року. Фото: ТАСС

Син колишнього депутата російської держдуми від партії "Родина" Максима Шингаркіна 18-річний Роман звів рахунки з життям. Разом з ним суїцид скоїла його дівчина Олександра Соловйова, 20 років. Вони прикували себе один до одного наручниками і впали з 14 поверху. Подія сталася в підмосковному місті Жєлєзнодорожний.

Перед смертю обоє змінили аватар у російській соціальній мережі "ВКонтакте". На фото - викладене із конструктора слово "Суїцид" і дві фігурки, повідомляє Meduza.

Роман навчався в російському економічному університеті ім. Плеханова. Його подруга - на медика в Пушкіно. Перед смертю хлопець залишив на своїй сторінці пост про те, що його життя було низкою страждань. Олександра в мережі видавала себе за хлопця. Залишила передсмертну записку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі повісився українець

Роман був прихильником російського опозиціонера Олексія Навального. Брав участь в антикорупційному мітингу, який організовував політик 26 березня 2017-го. Це був перший захід, на який масово вийшла молодь. Поліція затримала більше тисячі чоловік. Роман заліз на стовп. Згодом його зняли. ЗМІ називали хлопця символом того мітингу.

Батько загибилого Максим Шингаркін є громадським екологічним активістом. Домігся переселення села із зони, забрудненої радіоактивними відходами. Його громадська організація "Громадянин" слідкує за дотриманням екологічного законодавства. Певний час Шингаркін був членом фракції ЛДПР Володимира Жириновського у російській Держдумі.

Зараз ви читаєте новину «Прикував себе до дівчини і впав з даху - скоїв самогубство син російського депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути