Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 12:01

Прикидався пригніченою жінкою-художницею: педофіла і шантажиста засудили до 32 років в'язниці

Прикидався пригніченою жінкою-художницею: педофіла і шантажиста засудили до 32 років в'язниці
Фальдер засуджений до 32 років позбавлення волі. Фото: edition.cnn.com

Британський університетський дослідник був засуджений до 32 років позбавлення волі за "збочені і садистські" злочини, включаючи шантаж і сексуальну експлуатацію.

29-річний Метью Фальдер зізнався в 137 злочинах, передає CNN. Філіп Паркер, суддя, стверджує, що його діяння в сукупності продемонстрували зростаючу розбещеність. А при винесенні вироку додав: "Ваша поведінка була хитрою, наполегливою, маніпулятивною і жорстокою".

Повідомляють, що Фальдер прикидався пригніченою жінкою-художницею. Просив молодих людей і підлітків відправити йому оголені фотографії в інтернеті. Обіцяв заплатити тисячі фунтів за знімки з оголеними частинами тіла. Однак замість оплати він починав шантажувати співрозмовниць. Деяким неповнолітнім дівчатам доводилося їсти собачий корм і облизувати унітази, щоб він не викладав їхні знімки.

Також встановив приховані камери в громадському туалеті. Потім шантажував людей і примушував їх виконувати всі його бажання і фіксувати на фото- або відеокамеру. Після чого викладав все в мережу, щоб ще більше принизити жертв.

"Це зло... Я ніколи не бачив нічого подібного, коли хтось готовий піти на подібні крайнощі, щоб мучити людей", - сказав Скотт Креб з Департаменту національної безпеки США.

Фальдеру вдавалося ховатися від слідчих протягом багатьох років. Відомо, що один з його онлайн-псевдонімів вперше привернув увагу влади 2012 року. Вони виявили, що підозрюваний в Великобританії під ім'ям Inthegarden використовував сайт під назвою Hurt 2 The Core (H2TC), щоб після шантажу публікувати зображення дівчинки-підлітка. У той час влада вважала H2TC найгіршим веб-сайтом у світі. Однак ідентифікувати злочинця не змогли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співмешканця активістки проти педофілів затримали за розбещення неповнолітньої

Щоб ідентифікувати його, створили цільову групу за участю британських правоохоронних органів, Департаменту внутрішньої безпеки США, Австралійської федеральної поліції і Європи. Заарештувати Фальдера змогли в червні 2017 року.

Саттон, слідчий, сказав, що ніколи не бачив злочинця, який так довго міг ховатися: "Інтернет - це віртуальна сцена. У мене не було жодної судової експертизи, нічого, ніякого сліду. У мене в основному була голка в стозі сіна".

Поліція одної із областей на півночі України затримала педофіла, котрий 2 роки ґвалтував власного сина та сина співмешканки.
Про причетність чоловіка до злочинів запідозрили та повідомили небайдужі громадяни. Про це йдеться у дописі на сторінці в Facebook написав перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

Зараз ви читаєте новину «Прикидався пригніченою жінкою-художницею: педофіла і шантажиста засудили до 32 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути