вівторок, 06 березня 2018 17:04

Поліцейського ув'язнили довічно за розчленування 19 повій

  У Росії судять колишнього поліцейського, який вбивав повій і різав їх на шматки. Фото: radiosvoboda.org
У Росії судять колишнього поліцейського, який вбивав повій і різав їх на шматки. Фото: radiosvoboda.org

У Росії Новосибірський обласний суд визнав винним 52-річного пенсіонера МВС Євгена Чуплинського у вбивстві та розчленуванні 19 жінок. Чоловіка засудили до довічного ув'язнення в колонії особливого режиму, повідомив слідчий комітет Росії.

У відомстві заявили, що слідство та суд встановили, що з 1998 до 2005 року на території Новосибірська і Новосибірської області в районі узбіч автошляхів та стихійних звалищ виявляли фрагменти тіл жінок.

Правоохоронці повідомили, що "ще одним фактором", який зумовлював висновки слідства про серійність злочинів, була подібність жертв – за віком, типажем, зовнішніми характеристиками та родом занять. За словами слідчих, усі вони "надавали послуги інтимного характеру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбився російський транспортний літак у Сирії. 32 людини загинули

Схема вбивств була однакова: знайомився із жінками, які працювали повіями, відвозив їх у безлюдні місця, там вигадував собі якесь інше ім'я. Коли бачив, що починають довіряти, вбивав і різав на шматки, а частини тіл цинічно розкидував по звалищах, або навіть лишав на узбіччі дороги.

Уперше чоловіка затримали 2004 року, однак він втік із відділку поліції. Після цього екс-співробітник російських правоохоронних органів змінив зовнішність. 2006-го його знову затримали, проте згодом відпустили через недостатню кількості доказів. 2016 року чоловіка знову затримали після молекулярно-генетичної експертизи, пише radiosvoboda.org.

Згідно з повідомленням, Чуплинський зізнався у злочинах. Всі його злочини помістилися у 70 томів кримінального провадження.

Працівниця львівського заводу Fujikura вчинила спробу самогубства. Її госпіталізували у психлікарню. Інцидент стався ще у понеділок, 5 березня, о 09:40. 31-річна жінка поранила себе у шию. Жінка нанесла собі поверхневу рану, яка, за даними медиків, не несе загрози її життю.

Жінка травмувала себе канцелярським ножем. Попередньо, причиною спроби суїциду стало відсторонення її від роботи, у зв'язку з перебуванням у нетверезому стані.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейського ув'язнили довічно за розчленування 19 повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути