Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2018 11:05

Показали відео, як поліція захоплює вілли місцевих мафіозі

Показали відео, як поліція захоплює вілли місцевих мафіозі
Італійська поліція здійснила рейли на вілли мафії. Фото:glavcom.ua.

Римська поліція захопила 8 вілл, незаконно побудованих мафіозним кланом Касамоніка у південно-східному передмісті столиці. Їх збираються знести бульдозерами.

В операції брали участь близько 600 поліцейських. На місці були присутні мер Риму Вірджинія Раггі та міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні.

Відео, розміщене на Facebook-сторінці мера, показує, як поліція пробивається до однієї з вілл. Всередині - інтер'єр із золотими статуетками тварин і фресками на стелі. Під час обшуку були знайдені наркотики.

Раггі зазначила, що вілли, які знаходяться поблизу Квадраро, порушували будівельні та ландшафтні закони Риму. Деякі "об'єднали цілі ділянки історичного Акведуку Феліче".

"Сьогодні історичний день для міста Рим і для римлян. Ми припиняємо роки незаконності та надсилаємо сильну заяву клану Касамоніки", - сказала вона.

Раггі є членом популістського "Руху 5 зірок", який керує Італією в коаліції з правою партією "Ліга", до якої належить Маттео Сальвіні.

Клан Касамоніка має етнічне ромське коріння, і в червні деякі його члени критикували план Сальвіні щодо проведення перепису ромського населення Італії.

Зараз ви читаєте новину «Показали відео, як поліція захоплює вілли місцевих мафіозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути