Ексклюзиви
неділя, 08 квітня 2018 15:22

Показали унікальне відео, як "били" на рингу Сталлоне

Показали унікальне відео, як "били" на рингу Сталлоне
Фільм "Роккі" 1976 року приніс популярність голлівудському актору Сільвестру Сталлоне. Фото: youtube.com

В інтернеті з'явилися унікальні кадри з підготовки до зйомок фільму "Роккі". На відео Карл Везерс (виконував роль Апполо Крида) тренується в рингу із Сільвестром Сталлоне (Роккі Бальбоа).

У трихвилинному кліпі обидва актори відточують удари. Сталлоне показує Везерсу, яким повинен бути удар, щоб у кадрі створити повну ілюзія справжнього бою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов фільм з Брюсом Віллісом "Жага смерті"

Основою фільму став бій за титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі між Мохаммедом Алі і Чаком Уепнером. Прототипами Роккі Бальбоа є Роккі Марчіано, Чак Уепнер і Джо Фрейзер.

"Неймовірно: розкопали кадри Сільвестр Сталлоне/Карл Уезерс для "Роккі" в 1976 році", - написала у Twitter Мередіт Фрост із американського телеканалу ABC News.

6 квітня голлівудський актор Сільвестр Сталлоне разом із мером Філадельфії Джимом Кенні відкрили меморіальну дошку на п'єдесталі бронзової скульптури, що зображає кіногероя Роккі Бальбоа. Спільний знімок викладений у Twitter мера.

"Ми відкрили меморіальну дошку, виготовлену 12 років тому. Можете не вірити, але її загубили, - заявив актор у відео, розміщеному в його Instagram. - Що ж, її знайшли, і я хочу подякувати меру Джиму Кенні і його співробітникам, управлінню поліції Філадельфії і, звичайно ж, шанувальникам, які прийшли, незважаючи на холод".

Це один із пам'ятників, відлитих для зйомок фільму "Роккі 3" - третьої частини саги про знаменитого боксера. За сюжетом стрічки, у честь Роккі на сходах до Художнього музею Філадельфії встановлюють пам'ятник. Місце обрали не випадково: у першій частині Роккі тренується тут - піднімається 72 сходинками. Цей епізод став одним з найвідоміших у фільмі.

Статуя користується великою популярністю у туристів і шанувальників фільму, які приїжджають до Філадельфії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші кадри продовження легендарного бойовика з Ван Дамом

Для зйомок фільму скульптор Томас Шомберг виготовив три статуї: друга розташована в музеї спорту в Сан-Дієго (Каліфорнія), а для третьої місця так і не знайшлося. Кілька разів її виставляли на інтернет-аукціоні eBay, проте за запропоновану ціну - від $1 млн до $3 млн - її так ніхто і не купив.

У листопаді 2017 року аукціонний дім SCP Auctions оголосив, що невідомий покупець придбав статую за $403 тис. Його ім'я залишалося невідомим, поки Сталлоне не опублікував фотографію, де стоїть біля цієї бронзової фігури у себе вдома разом зі своїм другом і колегою Арнольдом Шварценеггером.

Фільм "Роккі" з бюджетом $1 млн. став найкасовішим фільмом 1976 року. Він зібрав у прокаті близько $225 млн. Картина отримала три премії "Оскар" за найкращий фільм, найкращу режисуру (Джон Евілдсен), кращий монтаж — і принесла світову популярність на той час 30-річному Сільвестру Сталлоне.

Дія відбувається 1975 року. Головний герой Роберт Бальбоа на прізвисько Роккі — посередній боксер з передмістя Філадельфії. Сталося так, що чемпіон світу Аполло Крід вирішив провести свій черговий поєдинок у Філадельфії. Незадовго до бою запланований суперник отримав травму, й Аполло вирішує, що бій все-таки відбудеться, але з якимось місцевим любителем. Йому сподобалося прізвисько Роккі — "Італійський жеребець", тому чемпіон вибрав саме Бальбоа. Роккі починає готуватися до поєдинку, б'ється і витримує всі виснажливі 15 раундів, посилаючи Кріда в нокдаун.

Зараз ви читаєте новину «Показали унікальне відео, як "били" на рингу Сталлоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути