понеділок, 12 лютого 2018 16:17

Підкуповують і не соромляться: у Росії даватимуть премії за відвідування виборів

У Росії місцева влада розсилає бізнесменам методички зі "стимуляції виборців".

В оприлюднених у мережі документах йдеться про необхідність створити преміальний фонд для людей, котрі підуть на вибори президента РФ 18-го березня цього року, повідомляє Znak.com.

На Уралі малі та середні підприємства отримали від місцевих урядовців "Інструкції з проекту мобілізації виборців". В них йдеться, що необхідно до 20-го лютого розглянути можливість виплати премій до 23 лютого та 8 березня. Визначили також рекомендований розмір "стимуляції" - 1,5 — 2 тис. руб. - $ 25 - $ 34

Перед тим необхідно визначити відповідального за "стимуляцію" та організувати його зустрічі із виборцями. Список колективу підприємства слід відправити на вказану електронну адресу.

Директори повинні скласти мотиваційну промову, погодити її з чиновниками та виступити перед працівниками. На підтвердження надати фотографії.

Автор: Znak.com.
  Методички отримали представники дрібного та середнього бізнесу
Методички отримали представники дрібного та середнього бізнесу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меладзе став довіреною особою кандидата в президенти Росії

Від керівників вимагають розрахуватися з боргами по зарплаті. Якщо це неможливо, - звернутися в місцевий "координаційний центр проекту з мобілізації виборців". Припускають, що це місцевий орган влади.

Подібні "методички" поширювалися з кінця січня. В них містилися методи агітації, збору персональних даних та контролю за явкою.

Україна не повинна відкривати на своїй території дільниці для виборів президента Росії. На цьому наголосив народний депутат Олексій Гончаренко в кулуарах парламенту."Я не дипломат, але думаю, що Росія обійдеться без дільниць тут", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Підкуповують і не соромляться: у Росії даватимуть премії за відвідування виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути