понеділок, 17 березня 2008 15:24

Під час безладів в Косово поранено 14 миротворців з України

При обстрілі поліцейської ділянки в Косово поранено 14 громадян України, що беруть участь в міжнародній миротворчій місії, заявив сьогодні на прес-конференції міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

"Бойовики обстріляли ділянку, закидали її гранатами", - сказав міністр. За його словами, стан одного з постраждалих важкий.

За даними Міноборони, українські військовослужбовці, які знаходяться в Косово у складі миротворчого контингенту ООН, не брали участі в операції зі звільнення будівлі суду ООН в Мітровіце. Всі постраждалі - співробітники МВС.

Сьогодні в безладах в Косові в цілому було поранено близько 70 чоловік. Під час зіткнень у будівлі суду в Мітровіце поранення отримали 26 польських поліцейських з 50, що охороняли будівлю. Від вибуху в іншій частині міста були поранені троє поліцейських і двоє солдатів НАТО.

У зіткненнях в місті постраждали вісім солдатів KFOR, які отримали поранення від гранат, каменів і "коктейлів Молотова".

У лікарні міста були доставлені і близько 20 сербів, постраждалих в зіткненнях. Серед них є і дві людини з вогнепальними пораненнями, повідомляє newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Під час безладів в Косово поранено 14 миротворців з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути