вівторок, 18 травня 2021 16:42

Пасажирів у США можуть просити зважитися перед польотом

Пасажирів у США можуть просити зважитися перед польотом
Сім'я в аеропорту міста Форт-Лодердейл перед польотом в Нью-Йорка, 5 травня 2021 року / Getty Images

Авіакомпанії США можуть почати зважувати пасажирів під час посадки. Про це попередило федеральне управління цивільної авіації США FAA.

Перед злетом літак має взяти на борт безпечну кількість ваги та враховувати середні значення ваги пасажирів і екіпажу, а також вантажу й пального, пояснили в FAA. Про це пише The Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час перевезення літаком МАУ загинули 38 цуценят: поліція веде розслідування

Авіакомпанії можуть попросити зважитися, щоб вирахувати середню вагу пасажира з-поміж дорослих американців. У FAA заявили, що розуміють, що середня вага пасажира може варіюватися залежно від маршруту, й авіакомпанії хочуть задокументувати цю різницю.

Зважування, за даними FAA, встановлюватиме кожні 36 місяців стандартну середню вагу пасажира та членів екіпажу, а також вагу багажу.

Рекомендації щодо зважування FAA будуть випадковими, а сам процес добровільним, тож пасажири зможуть відмовитися. Якщо пасажир відмовиться брати участь у зважуванні, оператор має вибрати наступного пасажира на основі методу випадкового вибору, але не обирати наступного пасажира в черзі.

За даними Національного центру статистики охорони здоров'я США, 42% дорослого населення країни, яким понад 20 років, страждає на ожиріння, у порівнянні з 30% 2000 року.

Тим часом авіаперельоти під час пандемії часто є менш небезпечними для здоров'я, ніж похід за продуктами в магазин або вечеря в ресторані. Такого висновку дійшли вчені Гарвардського університету в штаті Массачусетс, США.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирів у США можуть просити зважитися перед польотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути