четвер, 21 січня 2021 12:16

Незаконно сів літаком на закритій базі ВПС, щоб прогулятися пляжем

Незаконно сів літаком на закритій базі ВПС, щоб прогулятися пляжем
Мільйонер Річар Вуд біля свого літака на базі ВПС / WALES NEWS SERVICE

Мільйонер незаконно посадив свій приватний літак на аеродромі британських ВПС, щоб провести день на пляжі під час ізоляції.

За це 60-річного Річарда Вуда оштрафували на $5,5 тис. Про це пише британська Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Він - зверхній. І поблажливий до вибраних - за що дорікають Фонсеці в "Ромі"

Вуд посади літак на аеродромі ВПС в травні 2020-го та вийшов зі свого літака, вартістю $2,75 млн в Уельсі, щоб прогулятися пляжем.

Вуд утік з ізоляції в своєму лондонському будинку за $5,5 млн після відвідин літньої матір у Йоркширі. Після цього здійснив одиночний політ на пляж за 965 км туди і назад. Вилетівши з аеродрому, бізнесмен без дозволу сів на закритій військовій базі в Уельсі.

"Зазвичай, коли відкрита долина місцевої ріки, цивільний літак може сісти на цьому аеродромі, але слід отримати дозвіл за 24 години до прибуття. 25 травня 2020-го аеродром був закритий, і про це було повідомлено пілотів. Він був закритий, бо було державне свято, і запити на посадку цивільних літаків в долині були відхилені, а управління повітряним рухом відсутнє", - заявила прокурорка Елізабет Дадлі-Джонс.

Пожежник Кейт Робертс побачив літак над базою і припустив, що він зазнав катастрофи. Він підняв тривогу, і були розгорнуті пожежні команди. Робертс згодом запитав мільйонера, чому той зробив незаконну посадку в долині, і пілот відповів, що просто хотів побачити пляж. Вуда попросили залишитися на базі, доки наступного ранку не відчинять аеродром, щоб міг отримати належний дозвіл на виліт, але він полетів через 1 год. після приземлення. Мільйонер визнав, що вчинив незаконну посадку і зліт з бази та сплатив штраф.

Зараз ви читаєте новину «Незаконно сів літаком на закритій базі ВПС, щоб прогулятися пляжем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути