Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2018 06:05

Чоловік вилив відро розпалювача у багаття і дивом вижив
4

Кухар-аматор на ім'я Марк із міста Блексленд Рідж у передмісті австралійського Сіднея мало не згорів живцем, виливши ціле відро розпалювача у гриль-піч для барбекю.

Чоловік святкував день народження у своєму будинку. Трюк із розпалювачем мав потішити гостей. Легкозаймисту суміш напередодні виготовив сам, розповідає Daily Mail.

На відео, яке опублікували Daily Mail, чоловік розпалєю вогонь, а потім підіймає синє відро і виливає його у полум'я. Після цього його охоплює хмара вогню та диму. Він тікає від печі, поспіхом знімає футболку.

Пізніше з'ясувалося, що Марк отримав серйозні опіки та потрапив до лікарні.

"Я сказав: "Агов, дивіться! Це буде весело!" Ясно, що я був трохи на підпитку. Потім полум'я вилетіло і сильно мене поранило", - пригадує чоловік.

Сад заповнило димом. Чоловік був настільки шокований, що забіг до будинку і впав на підлогу. Друг зателефонував у "швидку". Медики порадили, аби потерпілий сидів у душі під холодною водою.

"Я бачив, як відпадали шматки плоті. Дивно, що мені не попекло обличчя та очі", - пригадує чоловік.

Через необдумані дії чоловік отримав серйозні травми
Фото: Daily Mail
Через необдумані дії чоловік отримав серйозні травми
Лікарі вимушені були видалити частину татуювання разом зі шкірою
Лікарі вимушені були видалити частину татуювання разом зі шкірою

Лікарі діагностували опіки 30% шкіри. Не мали іншого виходу, як видалити пошкоджені тканини. В ході операції шкіру на лівій руці видалили разом з татуюванням. Чоловік провів 3 тижні в лікарні "Корнкорд Госпітал". Марк працює там спеціалістом з техніки безпеки.

"Дехто з персоналу мене впізнав і запитав - якого біса ти тут робиш?", - пригадує Марк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згорів гігантський тиранозавр

Найближчим часом Марк повернеться додому.

"Я можу слугувати поганим прикладом, зокрема для дітей. Я був одним із тих дурнуватих дітей, які вічно кидають щось у багаття. Батьки! Розкажіть про мене дітям і навчіть їх ніколи нічого не кидати у вогнище!", - закликає чоловік.

Опіками і шоком закінчився безневинний жарт на вечірці на честь 21-го Дня народження пакистанця Фаяз Алі Мемона. В результаті необдуманих дій друзів чоловік перетворився на вогненну кулю. Шокуюча подія сталася, коли настала черга Фаяза задути свічку-феєрверк на іменинному торті. Друзі почали обсипати його штучним снігом з балончиків. Синтетичний сніг легко загорівся від іскр феєрверку, вогонь за секунду перекинувся на чоловіка. Спочатку загорілася ліва рука, потім голова і тіло.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вилив відро розпалювача у багаття і дивом вижив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути