пʼятниця, 03 грудня 2021 03:14

Мати побила леопарда, рятуючи шестирічного сина

Мати побила леопарда, рятуючи шестирічного сина
Кіран та її син були поранені у бійці, але їм вдалося вижити / The Times of India

Мама в Індії воювала з леопардом голими руками, щоб урятувати шестирічного сина від звіра.

Кіран сиділа біля вогнища біля хатини в селі Баді Джіріва. Вона розташована дуже близько до національного парку Санджа Ганді. Чекаючи на повернення чоловіка, вона не підозрювала, що за ними спостерігає леопард. Про це пише The Times of India.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вбив леопарда серпом

Молодша дочка була на колінах, а шестирічний Рахул і двоє інших братів і сестер сиділи поруч із нею. Несподівано леопард вискочив з тіні, схопив Рахула пащею і втік.

Кіран негайно передала немовля одному з дітей, наказала всім іти в будинок і погналася за леопардом. Вона наздогнала хижака. Він сидів у кущах, поклавши лапи на Рахулі. Мати кинулася на леопарда, схопила дитину і щосили потягла, щоб вирвати її. Тварина була захоплена зненацька, що дозволило Кіран успішно повернути сина.

Мати та дитина вийшли з бою пораненими. Рахул отримав глибокі поранення кігтями та іклами, але, зрештою, обидва залишилися живі.

В індійському Мумбаї у вересні 55-річна жінка відбила напад леопарда, який підкрався до неї біля її будинку у передмісті мегаполісу. Вона відбилася лише тростиною. Драматичне відео, зняте на камеру відеоспостереження, показує, як хижак чекав у засідці біля будинку. Тварина напала на жінку, коли та вийшла на ганок.

Зараз ви читаєте новину «Мати побила леопарда, рятуючи шестирічного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути