Ексклюзиви
понеділок, 06 грудня 2021 03:14

Коханка колишнього іспанського короля шантажувала та отримала $6,1 млн
5

«Міс Іспанія» Барбара Рей у 1970 році
Фото: REX
Барбара Рей в 1980-х
Барбара Рей в 1974 році
Барбара Рей в 1974 році
Хуан Карлос. Стверджується, що Рей зняла їхній секс і шантажувала короля

Згідно з щоденниками комісара поліції, що просочилися, три найбільші фірми Іспанії заплатили коханці колишнього короля Хуана Карлоса $6,1 млн за збереження в секреті доказів їх роману.

У щоденниках йдеться про виплати службі безпеки країни, починаючи з кінця 1990-х. Та потім передала гроші моделі та учасниці конкурсу "Міс світу" Барбарі Рей. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сієста, сангрія і замки - як незабутньо відпочити в Мадриді та околицях

Глава служби безпеки Іспанії Еміліо Алонсо Манглано писав у щоденнику, що у Рей були відеокасети, на яких вона та король займалися сексом. Три приховані камери в її будинку записували секс. Вона отримувала великі суми грошей, щоби зберігати записи в секреті.

Актриса та модель Рей заперечує отримання грошей від Хуана Карлоса чи когось із його оточення. Але жодна з компаній, названих у щоденнику, не коментує витоку.

Рей, якій зараз 71 рік, була моделлю, яка посіла друге місце у конкурсі "Міс Іспанія" 1970 року. Вона брала участь у конкурсі "Міс світу" 1972 року після того, де фінішувала на 15 місці. Її прорив стався через чотири роки, коли зіграла в телешоу Palmarеs, яке зробило її секс-символом. Продовжувала грати у театрах, комерційних шоу, працювала на телебаченні, а згодом знялася в еротичних фільмах. У 1980 році вийшла заміж за циркового приборкувача левів Анхеля Крісто, від якого у неї двоє дітей. Пара розлучилася 1998 року.

Незрозуміло, як познайомилася з Хуаном Карлосом, і коли саме стався їхній роман, хоча вважається, що наприкінці 1980-х – на початку 1990-х. Вона ніколи не визнавала, що 83-річний Хуан Карлос був її коханцем, але зізналася, що вона мала роман з "високим представником держави". 1997 року її будинок пограбували. Вона стверджує, що вкрали документи, негативи та відеокасету, що могло поставити під загрозу безпеку "важливих людей".

Хуан Карлос I був королем Іспанії з 1975 по 2014 рік, коли зрікся престолу на користь свого сина Феліпе VI. Має трьох дітей з 75-річною дружиною Софією. Стверджується, що він був серійним перелюбником, а в недавній книзі іспанський історик написав, що мав близько 5000 коханок. Його правління закінчилося ганьбою у 2014 році, коли оприлюднили його стосунки з Корінною цу Сайн-Вітгенштейн. 83-річний екс-король поїхав до Абу-Дабі, коли швейцарська прокуратура розпочала розслідування його банківських рахунків, з яких він, ймовірно, не сплачував податків.

Gazeta.ua зібрала фото столиці Іспанії Мадрида у 1974 році. 1975 року помер багаторічний лідер держави Франциско Франко.

Зараз ви читаєте новину «Коханка колишнього іспанського короля шантажувала та отримала $6,1 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути