Ексклюзиви
середа, 11 жовтня 2017 17:01

Конфлікт із "шишкарями" закінчився убивством

Конфлікт із "шишкарями" закінчився убивством
Кедрові шишки стаи причиною убивства. Фото: wikimedia.org

"Захисник лісу" застрелив збирача кедрових шишок у Росії.

Поблизу російського далекосхідного села Ізюбринний через конфлікт між збиральниками дикорослих кедрових шишок та іншою групою людей загинув 30-річний чоловік, повідомляють Вести.Ru.

У результаті конфлікту між двома групами людей один із учасників вистрілив опоненту в голову, повідомив Крайовий слідчий комітет РФ.

Постраждалого доправили до районної лікарні в село Чугуївка, але врятувати його медикам не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці застрелили односельчанина

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Убивство".

У мережі з'явилося відео з місця події, що зафільмував один із друзів загиблого. На відео чути, "шишкарі" були не слов'янської національності.

Відео з місця події. УВАГА, НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА

На відео видно, не лише "шишкарі", а й стрілок був шокований своїм вчинком. Але встиг підняти кинутий на землю пістолет до того, як до нього підбіг друг загиблого.

Журналісти й інтернет-спільнота розділилися. Одні стверджують, стрілок - це член так званих захисників лісу. Вони патрулюють ліси. Оскільки "шишкарі" розводять багаття та спилюють кедри, або збирають із них шишки. Другі припускають, власником пістолета міг бути єгер.

Також розділилися думки відносно події. Одні користувачі стверджують, що відняти життя через шишки - це вчинок, що не заслуговує на пробачення. Другі підтримують дії "захисника лісу" .

Поліція вилучила телефон із відео, допитала всіх свідків і розшукує стрільця та його друзів - їхні обличчя добре видно на відео.

Грибники натрапили на тіло, яке роками лежало в лісовому масиві. Це сталося 25 вересня в місті Яремча на Івано-Франківщині. Біля тіла загиблого знайшли особисті речі. Встановили, це житель Бурштина Івано-Франківської області.

Зараз ви читаєте новину «Конфлікт із "шишкарями" закінчився убивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути