Ексклюзиви
неділя, 14 січня 2018 11:56

"Каменюки градом": у Польщі атакували автівку росіянки

У центрі польського міста Гданськ машину росіянки Катерини Молодцової закидали камінням. Пробили заднє скло. Атака почалася, коли до салону сідали донька та матір жінки.

Родина приїхала до Польщі на вікенд. Винайняли апартаменти і припаркували на ніч автівку у відведеному для цього місці, пише у Facebook Молодцова.

"Біди ніщо не віщувало, вийшли на вулицю, завели машину, прогріваємо, мама з донькою поруч годують пташок. Дія розгортається якраз поруч із центральною вулицею, навпроти п'ятизіркового готелю, серед білого дня. У цей момент із вікна третього поверху будинку, поруч із яким припаркована машина починають градом сипатися каменюки! Не галька, не камінці, а цілком собі здорові камені, здатні розбити не тільки голову людині, а й автомобільне скло!", - написала жінка про обставини інцеденту.

Автор: Фото: facebook.com/ekaterina.molodtsova.39
  Камені розбили скло автомобіля
Камені розбили скло автомобіля

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія веде "гібридну війну" з Польщею і Україною - журналістське розслідування

За словами туристки, поліція приїхала швидко, але вимагала пояснень виключно польською мовою. Також жінку обурило, що правоохоронці активно взялися перевіряти законність підстав, на яких родина перебуває в Польщі. Вважає, що факт пошкодження автівки поліцейські зумисно не розслідують.

У Дніпровському районі Києва зупинили автомобіль із іноземними номерами, напічканий зброєю. Вилучили пістолет, арбалет, гранату та наркотики. За кермом був 45-річний чернігівчанин, якого розшукували за викрадення авто та розбійний напад. Разом із ним у салоні перебували двоє росіян. Одним із пасажирів виявилася власниця автівки. У неї в сумці знайшли стартовий пістолет, споряджений 5 бойовими набоями, а також наркотики.

Зараз ви читаєте новину «"Каменюки градом": у Польщі атакували автівку росіянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути