Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2018 08:55

Імігранти матимуть пріорітетне право на роботу у Великій Британії - Тереза Мей

Імігранти матимуть пріорітетне право на роботу у Великій Британії - Тереза Мей
Тереза Мей повідомила, що після Brexit імігранти матимуть пріорітетне право на роботу у Великій Британії. Фото: rbc.ua

Висококваліфіковані працівники, незалежно від тих країн, звідки вони прибули, будуть користуватися пріоритетним правом на роботу у Великій Британії після Brexit.

"Це буде система, що базується на кваліфікації, коли значення матиме професійну майстерність працівників, а не те, звідки вони приїхали. Ця система буде звернена до всього світу і стане залучати людей з тими професійними навичками, які нам необхідні", - говорить прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, пише ТАСС.

За її словами, цієї осені буде опублікована "Біла книга" (інформаційний урядовий документ, що передує законопроекту) з викладом основних положень імміграційної політики країни. Сам закон з'явиться в наступному році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тереза Мей звинуватила Росію в спробі захоплення інших держав

Консультативний комітет з міграції, який є незалежним органом, що дає рекомендації уряду Сполученого Королівства, поширив у вересні доповідь, в якому заявив, що після Brexit Великобританія не повинна віддавати будь-яких переваг мігрантам з країн Європейського союзу.

Мер Лондона Садік Аман Хан хоче повторити Брексіт - референдум щодо запланованого виходу Великобританії з Євросоюзу. У колонці для британського видання The Observer він вказує на суттєві негативні наслідки Brexit для робітників, економічного розвитку й рівня життя британців.

Зараз ви читаєте новину «Імігранти матимуть пріорітетне право на роботу у Великій Британії - Тереза Мей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути