понеділок, 23 жовтня 2017 06:06

Фейковий "сом" допоміг дівчині знайти кохання

Зворушлива історія одної дівчини продемонструвала, що люди, котрі створюють фейкові акаунти для знайомства в мережі, можуть допомогти своїй "жертві" знайти кохання.

Про те, як Емма Пер'є знайшла собі хлопця, розповів Independent.

Осіб, котрі створюють фейкові сторінки в соціальних мережах, в англомовному комп'ютерному жаргоні називають "сомами" (англ. - сatfish). Мабуть, через те, що їх дії схожі на те, як полює ця риба. Сом зачаюється у норі і залишає назовні лише вуса. Він ворушить ними, і жертва думає, що то черв'як. Спокусившись на приманку, маленька рибка стає здобиччю.

Коли Емма Пер'є у 2015 році познайомилася з темноволосим італійцем на імя Рональдо "Роні" Шіклуна, вона не підозрювала, що це черговий "сом". Дівчина знайшла його завдяки додатку Zoosk - аналогa відомого Tinder.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tinder слідкує за своїми користувачами

Емма, котра живе у Лондоні, весь свій час проводила на роботі і не мала можливості відвідувати клуби чи кав'ярні, тож вирішила скористатися можливостями онлайн-знайомств.

Чоловік, котрий ховався за гарненьким фото профіля, розповів їй, що він електрик, йому 34 роки і він мешкає у Вест-Мідлендсі (Велика Британія).

Дівчина запідозрила, що щось негаразд, коли виявилося, що "Роні" не володіє італійською. Іншим "тривожним дзвіночком" стало те, що хлопець відмовлявся зустрітися, хоч вони "чатилися" уже півроку.

Емма почала шукати, хто є справжнім власником фото профіля Ронні і з'ясувала, що воно належить чоловікові-фотомоделі із Туреччини на ім'я Адем Ґюзель. Вона знайшла його акаунти в соціальних мережах та його веб-сайт.

Вивівши "Роні" на чисту воду, Емма дізналася, що він ніякий не італієць, а 53-річний оздоблювач магазинів Алан Стенлі. Єдиною правдивою інформацію про нього було те, що він живе у Мідлендсі.

Дівчина написала Адему Ґюзелю і у них зав'язалося спілкування. Зі Стенлі вона продовжувала спілкуватися, але повністю контакти припинила , коли відносини із турецьким красенем набули серйозного характеру.

Адем розповідає, що коли він прилетів до Лондона і Емма зустріла його в аеропорту, у нього склалося враження, ніби він знає цю дівчину дуже довгий час. Пара досі зустрічається.

Автор: Instagram
  Відносини Емми та Адема досі тривають
Відносини Емми та Адема досі тривають

Алан Стенлі також знайшов собі нову онлайн-дівчину, за його зізнанням, навіть молодшу, ніж Емма. Він зізнається, що він одинокий і йому бракує рішучості у житті.

"Я можу сказати, я ніколи не почувався привабливим. Ви знаєте, я постійно борюся із своєю невпевненістю. Я просто відчув, що мені потрібен хтось, з ким можна поговорити," - говорить чоловік.

Хлопець, котрий надто брутально поводився зі своєю партнеркою під час близькості, 5 років вважатиметься секс-правопорушником. Філіп познайомився з дівчиною через додаток Tinder, а потім вони перенесли спілкування у реальне життя. Хлопець надто агресивно хапав дівчину за груди, і та подала на нього до суду.

Зараз ви читаєте новину «Фейковий "сом" допоміг дівчині знайти кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути