неділя, 25 березня 2018 02:58

Ледве тримався на ногах: в аеропорту Німеччини застрягли пасажири через п'яного пілота

Ледве тримався на ногах: в аеропорту Німеччини застрягли пасажири через п'яного пілота
В аеропорту Німеччини скасували рейс з вини пілота. Фото: Flughafen Stuttgart

У німецькому Штутгарті більше сотні пасажирів рейсу TP523, який в п'ятницю було скасовано через п'яного пілота, будуть змушені чекати до понеділка, щоб вилетіти в Лісабон.

Виліт літака з Штутгарта в Лісабон було зупинено незадовго до зльоту в п'ятницю, коли працівник аеропорту виявив, що другий пілот ледве тримався на ногах і від нього сильно пахло алкоголем. Про це повідомляє німецьке інформаційне агентство DPA.

Працівник повідомив про це в поліцію аеропорту і органи влади. З'ясувалося, що 40-річний чоловік був не в змозі летіти. Його заарештували і встановили заставу в розмірі 10 тисяч євро. Пілота також попросили здати льотну ліцензію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бразильському аеропорту вкрали багаж з $5 млн

106 пасажирів довелося розмістити в готелі, оскільки авіакомпанія не змогла забезпечити новий екіпаж за короткий час. Відповідь компанії Air Portugal на твіт одного з пасажирів свідчить, що клієнтам доведеться чекати вильоту до понеділка.

"На даний момент рейс з вільними місцями доступний не швидше, ніж в понеділок", - повідомили в авіакомпанії клієнту, який скаржився на довге очікування рейсу.

Літак авіакомпанії Alaska Airlines змушений був повернутися в аеропорт вильоту в місті Анкорідж через оголеного пасажира, який закрився в туалеті. Інцидент стався на борту Boeing 737, що слідував по маршруту Анкорідж-Сіетл.

Зараз ви читаєте новину «Ледве тримався на ногах: в аеропорту Німеччини застрягли пасажири через п'яного пілота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути