Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2020 14:23

Жінка розплющила очі в похоронному бюро, а через 8 тижнів усе-таки померла

Жінка розплющила очі в похоронному бюро, а через 8 тижнів усе-таки померла
Сім'я померлої подала позов на $50 млн проти міста Саутфілд. Фото: pixabay.com

У серпні лікарі в передмісті Детройта, штат Мічиган, констатували смерть ще живої 20-річної Тайші Бошамп. Вона розплющила очі вже в похоронному бюро. Через помилку жінка вчасно не отримала медичної допомоги та померла 20 жовтня від пошкодження мозку.

Від народження Бошамп мала дитячий церебральний параліч. 23 серпня її родина викликала "швидку", адже в жінки почалися проблеми з диханням, повідомляє The New York Times.

Медики, які приїхали на виклик, намагалися реанімувати Бошамп, але вона не подавала ознак життя. Лікар констатував смерть по телефону, не відвідавши місце події. Згодом американку відвезли до похоронного бюро, де працівник помітив, що вона дихає та розплющила очі. Лише після цього пацієнтку госпіталізували у важкому стані та під'єднали до апарату ШВЛ. Без додаткового кисню вона пробула понад 4 год.

Сім'я померлої подала позов на $50 млн проти міста Саутфілд та чотирьох фельдшерів, котрі прибули на виклик. Мер міста Кенсон Сівер заявив, що співчуває родині, але коментувати позову не буде. У медиків анулювали ліцензії на проведення практики, усіх чотирьох відправили у відпустки. Ведеться розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 99-річна "покійниця" двічі воскресла на власному похороні

Мертва індонезійська дівчинка почала рухатися під час підготовки тіла до похорону. У процесі обмивання серце 12-річної дитини знов почало битися, а температура піднялася.

Зараз ви читаєте новину «Жінка розплющила очі в похоронному бюро, а через 8 тижнів усе-таки померла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути