Ексклюзиви
субота, 17 квітня 2021 15:46

Депутат випадково включився в онлайн засідання параменту з ліжка - відео

Депутат випадково включився в онлайн засідання параменту з ліжка - відео
Тармо Круузімяе включився в засідання Рійгікогу з ліжка. Фото: скрін з відео

Депутат естонського парламенту Тармо Круузімяе під час онлайн-засідання випадково натиснув кнопку "прошу слова".

Насправді ж депутат перебував в атмосфері, далекій від робочої, і це було видно на відео, повідомляє Postimees.

В Естонії через пандемію парламетарі можуть брати участь у засіданнях з дому. Тармо працював з ліжка - лежачи з ноутбуком, курив електронну сигарету та слухав музику. Одяг та зачіска депутата також були далекі від ділового стилю.

На засіданні обговорювалася тема кліматичної нейтральності, і її досягнення в Естонії до 2035 року. Спочатку Круузімяе збирався поставити щодо неї питання, але в потрібний момент опинився поглинений чимось іншим.

Після того, як домогтися від депутата реакції так і не вдалося, Мартін Хельме, який вів засідання, був змушений оголосити перехід до наступного питання.

Віцеспікер Рійгікоу Ханно Певкур нагадав депутатам, що для віддалених засідань діють такі ж правила, як і в замку Тоомпеа, де розташований естонський парламент.

"Іноді можна вийти на вулицю покурити, але, беручи участь в засіданні, треба працювати. У нас чотири години поспіль тривало засідання. Чи можна за ці чотири години попити води? Пригладити волосся?", - підкреслив Певкур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат з'явився голий на онлайн-зустрічі членів парламенту

На це Круузімяе відповів виправданнями. Він заявив, що жодного разу не курив електронну сигарету за кафедрою і не потягував її, ставлячи питання.

"Але чекаючи своєї черги виступити, я курив е-сигарету. Я хотів відмовитися від куріння і курю е-сигарети", - сказав депутат.

Та додав, що, коли він виступає в Рійгікогу, перебуваючи при цьому на віддаленій роботі, на ньому завжди сорочка і фон теж зазвичай в порядку. І в цьому є "чарівність і біль віддаленої роботи".

У канцелярії Рійгікогу пояснили, що не встановлено спеціальних вимог щодо одягу або куріння під час дистанційного засідання.

Під час онлайн-засідання парламенту через Zoom в ПАР дружина одного з політиків з'явилася голою в кадрі. Політик попросив вибачення за неприємну ситуацію.

Інкос Ксоліле Ндеву, член Національної палати традиційних лідерів, що об'єднує 23 традиційних лідерів, розповідав про випадки смерті від Covid-19 в провінції Східний Кейп. У цей момент його дружина раптово з'явилася позаду нього гола. Відео поширили в соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Депутат випадково включився в онлайн засідання параменту з ліжка - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути