Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 15:02

Давос: про що говоритимуть на всесвітньому економічному форумі

Давос: про що говоритимуть на всесвітньому економічному форумі
У швейцарському Давосі експерти вже провели дискусії за кількома напрямками. Фото: unilaglss.wordpress.com

У швейцарському Давосі зранку розпочалася офіційна програма 48-го Всесвітнього економічного форуму. Там експерти вже провели дискусії за кількома напрямками.

Першими відбулися панелі "Нова фінансова криза?", "Нова парадигма здоров'я" та "Ми віримо в технології?", повідомляє "Укрінформ".

Клаус Шваб, засновник цього форуму, сказав на відкритті офіційної, політичної частини форуму: "Не є таємницею те, що ми живемо у взаємопов'язаному світі, що ми всі залежимо одне від одного. І на нас лежить велика відповідальність за те, щоби показати, що лише спільними зусиллями ми можемо поліпшити ситуацію у світі".

Він підкреслив, що ніхто "поодинці не може насправді конструктивним чином впоратися з глобальним складним порядком денним".

Після нього слово було надане Алену Берсе, президентові Швейцарської Конфедерації.

Також зі вступною промовою виступив Нарендра Модрі, прем'єр-міністр Індії, який висловив переконання - економіка його держави розвиватиметься цього року найбільшими темпами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко у десятці найбагатших учасників форуму у Давосі

Нинішній Всесвітній економічний форум збере близько 3 тис. лідерів у сфері економіки, політики, майже 70 глав держав та урядів, міжнародних організацій, а також коронованих осіб, представників громадянського суспільства. Форум проходить під гаслом "Спільне майбутнє в розділеному світі".

У швейцарському Давосі стартує 48-й Всесвітній економічний форум. Стало відомо, які плани на Форумі в української делегації на чолі з президентом.
Давос-2018 триватиме 4 дні - з 23 по 26 січня, пише "Сегодня". Протягом цього часу Петро Порошенко, за словами наших дипломатів, проведе близько 20 зустрічей.

Зараз ви читаєте новину «Давос: про що говоритимуть на всесвітньому економічному форумі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути