субота, 27 жовтня 2018 06:06

Дайвер силоміць витягнув гачок із пащі акули
4

У мережі опублікували фото і відео, на яких 58-річний Ріккардо Штурла Авогадрі "бореться з акулою". Насправді дайвер допомагає рибі - витягає з її носу риболовний гачок.

"Він притискався до її тіла і жмакав її ніс, а потім засунув руку їй у пащу" - розказує 51-річний Трой Ілоскі, який в той день пірнав разом з Ріккардо біля узбережжя Багамських островів і зробив фото і відео, пишуть dailymail.

Масажування акулячого носа вводить істоту у стан, подібний до трансу. Цей метод використовують для дослідження акул без нанесення їм шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хід сардин: фотограф показав надзвичайний косяк

"Ми пірнули, а коли наблизились до акул Ріккардо помітив, що у однієї лимонної акули стирчить риболовний гачок. Він приманив її і почав масаж. Акула розслабилась і він запхав руку їй до рота - гачок застряг глибоко у пащі і жабрах" - згадує Трой.

Рікардо Стурла Авогадрі вилучає металевий гачок з акули під час відвідування Гранд Багами, найпівнічнішого острова на Багамах.
Фото: dailymail
Металевий риболовний гачок, що був вилучений з пащі акули
Авогадрі залазить в рот акули, коли шукає застрягші гачки
Дайвер наближається до акули, після того, як заманив її на приманку

Дайвер відпустив акулу щойно закінчив операцію.

"Половина кисню на планеті надходить з океану. Акули відіграють важливу роль у здоров'ї екосистеми, необхідно їх оберігати" - впевнений чоловік.

У мережі набирає популярності відео боротьби восьминога і водолаза за відеокамеру системи GoPro. Восьминіг вступає в коротку боротьбу з чоловіком, перш ніж обплести щупальцями навколо камери. Потім відбирає її та тягне за собою.

Зараз ви читаєте новину «Дайвер силоміць витягнув гачок із пащі акули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути