пʼятниця, 05 березня 2021 08:08

Бійцівський півень зарізав свого господаря

Бійцівський півень зарізав свого господаря
Чоловіка доставили в лікарню, але він помер через сильну втрату крові Фото: espreso.tv

В Індії бійцівський півень вбив свого господаря.

Річ у тім, що до лап таких півнів прив'язують ножі, леза чи іншу зброю з гострими краями, щоб завдати більшої шкоди супернику, пише Gulf News.

В цьому випадку до лапи Раджі був прив'язаний тридюймовий ніж (приблизно 7,6 см). Цим ножем він випадково завдав смертельний удар в пах своєму 45-річному господарю. Чоловіка доставили в лікарню, але він помер через сильну втрату крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік морив голодом викрадених вівчарок: подробиці

Після розслідування поліція доставила півня в поліцейський відділок, де його тримали і доглядали за ним. Правоохоронці також приготували для нього їжу.

Деякі новинні канали повідомили, що поліція "заарештувала" півня, показуючи зображення птаха, прив'язаного в поліцейській ділянці. Однак поліція заперечувала факт затримання півня або його утримання під вартою.

Правоохоронці пояснили, що птицю не заарештовували і не затримували. Поліція взяла на себе відповідальність захищати півня і перевезла його в фермерський будинок.

Офіцера поліції на Філіппінах вбив півень під час рейду на нелегальні півнячі бої. Лейтенант Крістіан Болок взяв в руки бойового півня, коли збирав докази. Лезом шпори півень вдарив поліцейського в артерію на стегні. Той помер від втрати крові.

Зараз ви читаєте новину «Бійцівський півень зарізав свого господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути