Ексклюзиви
неділя, 07 травня 2017 06:06

Багатіїв засудили за отримані виплати по безробіттю

Багатіїв засудили за отримані виплати по безробіттю
Пара приїхала по студентській візі чоловіка Фото: Daily mail

41-річного Саїда Зайді і його дружину 40-річну Різвану Камаль засудили, бо подружжя отримало 40 тис фунтів виплат за рік.

До Великої Британії приїхали 5 років тому. Заявили, що в Пакистані їх переслідували. Одразу подали прохання про всі види допомоги. Соціальна служба призначила щомісячні виплати на їжу і догляд за дітьми. Також надали безкоштовне житло, пише Daily mail.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борги із виплати зарплати зросли до 2 млрд грн


У листопаді сусіди пари заявили у фінансову інспекцію, що подружжя купило два спортивні автомобілі. У магазинах при цьому користувалися знижками для бідних. Фінансовий інспектор виявив, що у подружжя на рахунках понад 250 тис. фунтів. Розбили їх на сім депозитів і вклали в різні банки.
"Держава платила за їхню квартиру і навчання дітей. Різвана заявляла, що не може йти працювати, бо доглядає трьох дітей. А в дітей була няня. При цьому тричі змінювали квартиру. Кожного разу отримували кращу. На них витратили понад 150 тисяч фунтів", - коментує інспектор Елейн Руні.
Обох засудили до 10 місяців у в'язниці. Спочатку покарання відбуде чоловік. За півроку — Різвана. Так вчинять, щоб дітей не забрала соціальна служба.

Зараз ви читаєте новину «Багатіїв засудили за отримані виплати по безробіттю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути