субота, 17 лютого 2018 06:06

Заарештували шахрайку, яка двічі вдавала чоловіка заради приданого

Заарештували шахрайку, яка двічі вдавала чоловіка заради приданого
Крішна "Солоденький" Сен (ліворуч) 3 роки вдавала із себе чоловіка. Фото: Daily Mail

26-річну Крішну Сен із Індії заарештували за те, що вона з 2014-го видавала себе за чоловіка. На меті мала одружитися та заволодіти приданим нареченої.

Жінка знайомилася із потенційними дружинами через Facebook. За три з лишком років встигла двічі одружитися та розлучитися, повідомляє Daily Mail.

Місцева поліція затримала зловмисницю у північному штаті Уттараханд.

Колишні свекор та свекруха розповіли, що Крішна вимагала у їх доньки придане. Це незаконний вид діяльності, згідно із законодавством Індії. Потім позичила у сім'ї дружини близько $12 тис. на початок бізнесу і не повернула.

Крішна говорила низьким голосом, палила та пила, катала на своєму мотоциклі жінок. Таким чином підтримувала свій імідж. Мала прізвисько "Світі" - "Солоденький"

Жінка ніколи не роздягалася перед своїми дружинами та не мала сексуальних відносин із ними, передає слова поліції ВВС.

The Times of India стверджує, що Крішна використовувала сексуальні іграшки для імітації чоловічого органу.

Поліції розповіла - завжди хотіла жити "чоловічим" життям. Невідомо, чи знали батьки про вчинки жінки і як до цього ставилися.

Поліція полювала на шлюбного афериста-чоловіка. Говорять, коли затримали Крішну, і та чесно у всьому зізналася, дуже здивувалися.

"Спочатку ми не могли зрозуміти, про що підозрюваний говорить. Провели медичний огляд і з'ясували, що вона жінка", - розповідають правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахрай ховав у стінах квартир $10 млн

"Крішна мала чоловічі зачіску, одяг та манери поведінки. Вона звикла жити як чоловік. Ніхто не сумнівався відносно неї. У неї навіть хода впевненого чоловіка", - говорить інший коп.

Давати придане - гроші, одяг та ювелірні вироби - заборонено в Індії з 1961-го. Практика, тим не менш, є загальноприйнятою.

Перевірку дівочої цноти після першої шлюбної ночі намагається скасувати громадський рух у індійському штаті Магараштра. Традиції залишилися у кочовому племені канджарбгат, котре нараховує 200 тис. осіб. Перевірку вважають невід'ємною частиною будь-якого весілля. Її організовує панчаят - місцева сільська рада.

Зараз ви читаєте новину «Заарештували шахрайку, яка двічі вдавала чоловіка заради приданого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути