Ексклюзиви
середа, 03 березня 2021 08:09

Amazon "поголила" логотип, аби уникнути асоціацій із Гітлером

Компанія Amazon змінила іконку мобільного додатку, оскільки деякі користувачі почали порівнювати логотип із усміхненим Адольфом Гітлером.

У початковій версії іконки синій скотч на імпровізованій картонній коробці нагадував вуса-щіточки, які носили Гітлер і Чарлі Чаплін, пише The Verge. У новій версії логотипу скотч залишився на тому ж місці, але тепер він не відірваний, праворуч з'явився залом.

Автор: twitter.com/alexhern
 

"Amazon завжди шукає способи порадувати наших клієнтів. Ми розробили нову іконку, аби викликати передчуття, захоплення і радість, коли клієнти починають шопінг-подорож на своєму телефоні - точно так само, як коли вони бачать наші коробки біля вхідних дверей", - прокоментували зміни в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засновник Amazon піде з посади гендиректора

Чиказькі кур'єри придумали незвичний спосіб першими отримувати замовлення на доставку від Amazon. Замовлення надходять через додаток Amazon Flex, система якого шукає смартфони кур'єрів, що перебувають найближче, з точністю до 5 м. Тож водії вішають смартфони на дерева поблизу складів компанії.

Зараз ви читаєте новину «Amazon "поголила" логотип, аби уникнути асоціацій із Гітлером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути