субота, 25 травня 2019 14:46

Адвокат Трампа продовжує збирати докази проти українських посадовців

Адвокат Трампа продовжує збирати докази проти українських посадовців
Джуліані планував відвідати Україну і зустрітись з Зеленським. Фото:gdb.rferl.org

Юрист президента США Дональда Трампа Руді Джуліані зустрівся з колишнім дипломатом України у США Андрієм Теліженком.

Джуліані продовжує активно збирати інформацію, що могла б зашкодити Демократичній партії США – пише The Washington Post.

"Він був у Вашингтоні і під'їхав до Нью-Йорка і ми провели з ним майже всю другу половину дня", - заявив Джуліані пресі про зустріч з Теліженком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джон Гербст, директор Євразійського центру при Атлантичній Раді США: про Байдена на виборах США 2020 і полеміці навколо Burisma

Раніше Теліженко заявляв, що Посольство України у США співпрацювало з американською Демократичною партією над збором інформації, що могла б зашкодити голові передвичборчого штабу Трампа Полу Манафорту. Докази цих заяв не було отримано.

Теліженко також заявляв, що під час його служби в Посольстві України у США з грудня 2015 року до червня 2016 року бачив, як Посольство надавало перевагу Гілларі Клінтон над Дональдом Трампом. Він заявляє, що посол Валерій Чалий давав вказівки не спілкуватись з кампанією Трампа. Також Теліженко говорив, що певна особа координувала з Посольством США від імені Демократичної партії, щоб отримати компромат на Манафорта. Співробітники Посольства, представники Українського уряду це заперечують.

Джуліані планував відвідати Україну і зустрітись з Зеленським, щоб обговорити звинувачення, але скасував подорож після шквалу критики у США.

Адвокат президента Сполучених Штатів Дональда Трампа, екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані порадив висунути звинувачення українському бізнесмену Ігорю Коломойському, який погрожував двом клієнтам Джуліані.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Трампа продовжує збирати докази проти українських посадовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути