Ексклюзиви
четвер, 09 квітня 2020 23:06

29-річний бодібілдер ледь не помер від коронавiрусу

29-річний бодібілдер ледь не помер від коронавiрусу
Американський бодібілдер Куон Джеймс розповів свою історію хвороби. Фото: MY.UA

29-річний американський бодібілдер і медбрат Куон Джеймс розповів свою історію хвороби COVID-19. Чоловік ледь не помер від ускладнень, викликаних коронавірусом.

"Я захворів 6 березня. До цього за 8 років я жодного разу не кашляв. Спершу я подумав, що це звичайна застуда, нежить, втома, болі в тілі. Так що я зробив те, що зазвичай, прийняв кларитин, муцінекс і азитроміцин. Я почав відчувати себе трохи краще, але 14 березня в мене піднялася температура до 40 градусів, почалася задишка, болі в тілі, втома, тремор, кашель з мокротою", - написав Джеймс у Facebook.

"Мене привезли в лікарню, де діагностували коронавірус, вірусну пневмонія, кардіоміопатію (збільшене серце з 40%-ою фракцією викиду). Я більше не міг дихати самостійно і був підключений до апарату ШВЛ. Знадобилося 4 дня, щоб зняти лихоманку. Весь цей час я був у свідомості і міг бачити і відчувати ту трубку в своєму горлі, яка була дуже болючою. Однi ліки, яке мені виписали в лікарні, викликали галюцинації", - розповів бодібілдер.

Він закликав людей серйозно поставитися до карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Його шкіра стала сірою, як і його губи": як спортсмени борються з коронавірусом

"Все це захворювання реально. До хвороби я вирізнявся відмінним здоров'ям, а в підсумку ледь не помер. Тому, будь ласка, подбайте про себе, вимийте руки, практикуйте дистанціювання. Те, що ми молоді, не означає, що ви не можете захворіти. Подивіться, що це зробило зі мною. Зараз мене вже виписали з лікарні, моє серце повернулося до нормального розміру, у мене немає лихоманки, і можу пройти великі відстані без задишки. Правда у мене до цих пір немає апетиту і мені боляче говорити, через травму горла після інтубації, але мені стає краще", - зазначив бодібілдер.

На короновірус хворіють люди з різних верств населення, різних професій та віку. Вірус не оминув відомих людей, спортсменів та політиків.

Зараз ви читаєте новину «29-річний бодібілдер ледь не помер від коронавiрусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути