Ексклюзиви
середа, 07 липня 2021 10:01

11-річний хлопець отримав ступінь бакалавра з фізики

11-річний хлопець отримав ступінь бакалавра з фізики
11-річний Лоран Сімонс отримав ступінь бакалавра. Фото: Alexander Simons

У Бельгії 11-річний Лоран Сімонс отримав ступінь бакалавра фізики в Університеті Антверпену.

Про це повідомило видання The Brussels Times.

За один рік він успішно закінчив трирічний курс та відвідував магістерські курси. Хлопчик вивчив класичну механіку та квантову фізику. В університеті він навчався з березня 2020 року та отримав найвищий серед усіх рівень оцінки знань – 85%. Восени Сімонс офіційно вступить до магістратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки мають розвити у дитини три якості - які саме

"Безсмертя – ось моя мета. Я хочу мати можливість замінити якомога більше частин тіла механічними пристроями. Я намітив шлях, щоб туди потрапити. Квантова фізика – вивчення найдрібніших частинок – це перша частина головоломки. У такому дослідженні важливі дві речі: отримання знань та їх застосування. Щоб досягти другого, я хочу працювати з кращими професорами у світі, зазирнути в їхній мозок і дізнатися, як вони думають", - прокоментував хлопчик.

Лоран Сімонс розпочав навчання в старшій школі, коли йому було шість років. За 18 місяців він закінчив школу. Після цього він взяв академічну відпустку. Але у вісім років уже вступив до нідерландського Технічного університету Ейндговена. Однак він не отримав диплом про вищу освіту через розбіжності з університетом щодо його закінчення. Адміністрація університету повідомила батькам, що йому слід здати ще безліч екзаменів, запропонувавши відсунути термін закінчення ВНЗ до середини 2020 року. Батьки з цим не погодилися і одразу ж скасували його заняття. Вони розраховували, що син закінчить трирічний курс освіти за 10 місяців, щоб отримати диплом до свого 10-го дня народження. Після цього він навчався ще в бельгійському Гентському університеті.

Зараз ви читаєте новину «11-річний хлопець отримав ступінь бакалавра з фізики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути