Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2008 16:31

Жінка схудла на 94 кілограми

Щосуботи директор київського медичного центру "Відродження" 60-річний Олександр Трамбовецький приймає у Вінницькому планетарії людей, які хочуть схуднути.

— Наша методика така, що люди потім не набирають вагу, — каже Трамбовецький. — Був випадок коли жінка прийшла з вагою 159 кіло, а за півтора року пішла з вагою 65. Бюст у неї був 12-го розміру, став третього, й жодних розтяжок. Перси — наче зроду такі були. Просто чудо! Навіть обличчя підтягується.

Трамбовецький допомагав схуднути вродливій арабці. Після двох пологів вона погладшала. Чоловік заплатив за неї $1 млн калиму. За півроку вона схудла на 29 кг.

— Я сам за цією методикою схуд на 38 кілограмів. Але вважаю, її треба застосовувати не тоді, коли хвороба вже є, а з профілактичною метою. Коли в мого старшого сина тільки появилися нахили до надмірної ваги, то я не посоромився ні себе, ні знайомих, і провів з ним роботу. Ця методика дозволяє регулювати вагу. Є, щоправда, і негативні приклади, але вони пов"язані з гормональними змінами.

26-річна вінничанка Ірина Мельник після сеансу в Трамбовецького схудла на 17 кг.

— Подивіться, — відтягує рукою застібнутий плащ. — Розміра на три стала меншою. Тепер, правда, увесь гардероб треба міняти, але то єрунда. В ательє вшиють. Зате почуваюся, як пір"їнка. Літати хочеться.

Ірина говорить, що Трамбовецький закодував її проти харчової залежності. Тепер вона не їсть хліба, солодощів, висококалорійних фруктів. Хоча курячу відбивну з майонезом чи сир їй можна вживати без обмежень.

— На торти я тепер дивлюся як оце на книжку чи кофточку. Не реагую зовсім. А раніше такою сластьоною була! Півкіло шоколадних цукерок могла за присіст з"їсти.

Жінка продовжує худнути. Каже: треба ще 9 кг скинути.

Зараз ви читаєте новину «Жінка схудла на 94 кілограми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути