Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 07:06

Володимирові Зайцю вагоном відрізало ногу

Слюсар локомотивного депо станції Козятин у Вінницькій області 55-річний Володимир Заєць увечері 2 листопада повертався з роботи через залізничну колію. Прямував службовим переходом, що перетинає рейки та з"єднує вокзал і приватний сектор. Ним часто користуються місцеві, щоб не йти через пішохідний міст і скоротити шлях на 2 км.

Чоловік поспішав до доньки, яка купила будинок неподалік станції. Хотів допомогти з ремонтом.

— Тут небезпечно. Із цієї ділянки завантажені вагони відправляють для приєднання з локомотивом, — пояснює виконувач обов"язків начальника кримінального розшуку жмеринської залізничної  міліції Олег Коломійчук, 29 років. — На вокзалі шумно, оголошення диспетчера не завжди розчуєш. Коли пустий вагон наближається, то ще чути стукіт, а завантажений іде тихо.

Володимир Заєць не помітив вагона, що наближався. Він ударив чоловіка в передпліччя. Заєць  упав на колію. Колесами йому відрізало ліву ногу.

Пораненого відразу помітили працівники депо. У лікарні в Козятині Зайцеві обробили та зашили рану.

— Це біда, всі розуміємо. Але травма не виробнича, — начальник локомотивного депо 52-річний Микола Шутов пояснює, чому Зайцеві не буде надана державна компенсація за каліцтво на виробництві. — Працівники вокзалу самі збирають гроші для колеги. Працювати в нас чоловік, на жаль, більше не зможе. Отримає І групу інвалідності. Шкода, бо як спеціалістові йому ціни не було.

На цьому самому місці за останні чотири роки постраждали п"ять осіб.

Зараз ви читаєте новину «Володимирові Зайцю вагоном відрізало ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути