пʼятниця, 22 червня 2007 07:11

Володимира Тарасюка застрелив партнер по бізнесу

У Козятині затримали 32-річного підприємця Вадима Поліщука. Його підозрюють у вбивстві місцевого бізнесмена 48-річного Володимира Тарасюка. Розшукували Поліщука три дні. Він сам прийшов до райвідділу з адвокатом. Запевняв, що до смерті Тарасюка не причетний. Виклав своє алібі — мовляв, тієї ночі відпочивав зі знайомими в Тернополі. Це не підтвердилося.

Поліщук працював із постачальниками американських розкомлектованих легковиків. Для розширення справи потрібні були гроші. Тарасюк позичив йому $200 тис. Боргу Вадим віддати не міг. Уночі 31 травня він приїхав із Тернополя до Козятина, вбив Тарасюка зі своєї зареєстрованої рушницю й повернувся назад у Тернопіль.

Із простреленою головою Тарасюка знайшли на складі, де той ночував, доки в його квартирі тривав ремонт. Раніше Володимир працював слідчим лінійного відділу. На пенсії зайнявся бізнесом — купив кафе "Вояж".

Поліщук написав явку з повинною. Розслідування координував замміністра внутрішніх справ генерал-майор Микола Куп"янський.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Тарасюка застрелив партнер по бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути